Je hal is de plek wat je als eerste tegenkomt als je het huis binnentreedt. Dan is het natuurlijk belangrijk dat je deze een leuke sfeer geeft om een welkom gevoel te geven en niet alleen in de aangrenzende kamers. Wat kan je allemaal doen om het aanzicht leuker te maken? Hier enkele tips.

Eyecatcher verlichting

Je kunt verlichting de eyecatcher van het geheel laten zijn. Als je in een landelijke stijl hebt in je interieur, dan is het prima om een prachtige kroonluchter in jouw hal te plaatsen. Maar ook andere grote lampen zijn geschikt om de boel wat luxer te laten ogen. Let wel op de grootte van de ruimte, teveel of te grote lampen kunnen juist voor een te druk en lelijk effect zorgen. Doe inspiratie op van de laatste trends op het gebied van verlichting.

Garderobe

Een plek om je jassen en andere spullen op te hangen is natuurlijk een van de belangrijkste zaken die je hebt in een hal. Zorg voor leuke kapstokken die helemaal passend zijn bij ed hal. Bij een kleinere ruimere kan je makkelijk een compacte kapstok ophangen. In een grotere ruimte kan je weer creatiever aan de slag met een staande kapstok, hier zijn diverse moderne uitvoeringen in te verkrijgen, kijk wat in jouw hal ideaal staat.

Meubels

In een grotere hal heb je ook de mogelijkheid om leuke opvallende meubeltjes te plaatsen. Gebruik bijvoorbeeld een schoenenrek of kast om jouw schoenencollectie in op te slaan. Maar ook kan je een tafel neerzetten met leuke accessoires erop om de ruimte meer sfeer te geven. Dit kunnen planten zijn, stijlvolle grote glazen met allerlei spulletjes erin of iets met een warme uitstraling zoals kaarsen. Ga naar woonwinkels en kijk wat de laatste hippe designs zijn. Er is veel te vinden op dit gebied.

Opvallende muren

Je kunt ook de muren de aandacht laten trekken in de ontvangsthal. Kies voor een stoer en opvallend behang. Of hang diverse decoraties op zoals kunstwerken, posters of wat je mooi vindt. Zo heb je een huis welke prachtig oogt, dat is nog eens lekker wonen.

Leave a comment