Marmer tegels

Als er tegenwoordig iets veel gekozen wordt in de badkamer, is het wel een marmer badkamer tegel. Niet geheel zonde reden natuurlijk, want deze tegels brengen een gevoel van luxe met zich mee op een zeer elegante manier. Ben je benieuwd welke voordelen marmer badkamer accessoires met zich meebrengen? Lees dan zeker even verder!  

Marmerlook: een unieke uitstraling

Marmer tegels worden gemaakt van keramiek en staan bekend om de bijzondere aderen die in het materiaal te zien zijn. Het voordeel aan deze bijzondere aderen, is dat geen enkele marmer badkamer tegel er hetzelfde uitziet. Dit zorgt voor een zeer unieke uitstraling. Tegenwoordig worden marmer tegels niet alleen op de vloer gelegd, maar lopen deze door op de muren. Op deze manier staat jouw marmer douche helemaal in het teken van deze trend. Wil je liever alleen marmer badkamer accessoires toevoegen? Ook dat kan natuurlijk! Denk bijvoorbeeld aan een bad of wasbak in marmerlook.

Eindeloos combineren

Wie denkt dat je met marmer tegels juist vastzit aan één stijl, heeft het mis. Marmer tegels badkamer zorgen er juist voor dat je eindeloos kunt combineren met andere meubels en accessoires. Gaat jouw voorkeur uit naar een groen marmer badkamer? Dan kun je deze ruimte aanvullen met accessoires in aardetinten, zwart en wit. Ondanks dat een groen marmer badkamer dus een vrij specifieke uitstraling heeft, kun je hier wel verschillende kanten mee op gaan. Hoe fijn is dat?

Onderhoudsarme marmer tegels badkamer

Naast de uiterlijke kenmerken, brengen marmer tegels ook nog wat praktische voordelen met zich mee. Wist je bijvoorbeeld dat marmer tegels kras-, kleur- en slijtbestendig zijn? Je hoeft dus niet bang te zijn voor eventuele krassen of waterschade. Hierdoor gaat een marmer douche erg lang mee en heb je hier vrij weinig onderhoud aan. Voor veel mensen is dit toch een fijne bijkomstigheid!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Interieur blog

Gerelateerde blogs

De badkamertrends van nu

Benieuwd naar de badkamertrends van 2022? Goed nieuws! Van de populairste badkamer kleuren tot de mooiste tegels, wij hebben de badkamertrends van nu voor je

Marmer tegels

Als er tegenwoordig iets veel gekozen wordt in de badkamer, is het wel een marmer badkamer tegel. Niet geheel zonde reden natuurlijk, want deze tegels