Heb je zelf wel eens een trap proberen te schilderen, of heb je dit al eens eerder uitbesteed? Dan weet je vast en zeker dat het schilderen van een trap best een professioneel karwei is. Ten eerste kun je een trap eigenlijk niet missen waardoor de klus spoedig afgerond dient te worden, daarnaast wil je natuurlijk wel dat het netjes gebeurd want je kijkt iedere dag wel een aantal keren naar de treden van je trap als je naar boven of beneden loopt. Ben je ongeduldig, heb je weinig tijd of wil je gewoon dat het netjes gebeurd? Vraag dan de binnenschilder om hulp bij het opknappen en schilderen van de trap.

Geef de trap de aandacht die deze nodig heeft

De trap in een woning heeft veel te verduren. Deze wordt dag in dag uit gebruikt. Door deze grote belasting is het belangrijk de trap te laten behandelen met de beste en sterkste materialen om zo langer plezier te hebben van de opknapbeurt. Je kunt tijdens het opknappen van de trap ook de gehele ruimte een andere uitstraling geven dus denk goed na over de kleur waarin je de trap wilt laten schilderen. De binnenschilder kan je ook adviseren bij deze keus.

Wat doet de binnenschilder met de trap?

Voordat de trap geschilderd kan worden dient de oude verflaag goed verwijderd te worden. Ook het schuren van de trap is een pittige klus. De binnenschilder vult eventueel ontstane schade in het hout mooi op zodat er uiteindelijk een strakke en zeer netjes geschilderde trap opgeleverd wordt.

Vul het contactformulier in en ontvang vrijblijvend een offerte van de binnenschilder

Wil je graag de trap laten schilderen? Vul dan het contactformulier in op de website van de binnenschilder.nl Je ontvangt vrijblijvend een offerte waarna je kunt beslissen om wel dan niet gebruik te maken van de diensten van de binnenschilder.

Leave a comment