Als je de specialisten van vloerenraamdecor.nl moet geloven – en waarom zou je dit niet doen- is een PVC vloer de perfecte vloer voor elke ruimte. Met een nieuwe PVC vloer geef je elke ruimte een boost en kun je er weer jaren tegenaan. Een PVC vloer biedt tal van voordelen. Behalve voor PVC vloeren ben je bij vloerenraamdecor.nl overigens ook aan het juiste adres voor alle andere zaken die met wooninrichting te maken hebben.

Bespaar op je energierekening

Je wilt én een nieuwe, frisse uitstraling én een vloer die goed is en weinig onderhoud behoeft? Dan is een PVC vloer de perfecte vloer. De vloer is behalve mooi en stijlvol ook zo goed als onverslijtbaar. Bovendien geldt de combinatie tussen een PVC vloer en vloerverwarming als de best denkbare combinatie. Door te kiezen voor vloerverwarming kun je weer heel aardig besparen op je energierekening.

Ruime garantietermijn op PVC vloeren

De experts van vloerenraamdecor.nl komen superlatieven tekort om de PVC vloeren aan te prijzen. De vloeren zijn waterbestendig en antislip en gemakkelijk in onderhoud. De vloeren stoten vuil af en zijn ook nog eens vlekbestendig. Uiteraard werkt men hier met producten die volledig te recyclen zijn, over de bekende milieucertificaten beschikken en dus niet voorzien zijn van de schadelijke weekmakers die het milieu zo belasten. Zij bieden de beste vloeren, gelegd door de beste vakmensen die gebruik maken van alleen de beste producten. Niet voor niets wordt een ruimte garantietermijn gehanteerd.

Hout-of betonlook

Het begint bij vloerenrraamdecor.nl allemaal met advies. Vervolgens wordt de ruimte ingemeten en volgt een scherpe offerte. Ook wat betreft de gebruikte lijm en egalisaties wordt alleen gebruik gemaakt van de beste producten. PVC vloeren met levensechte houtnerf of voorzien van een steenstructuur bieden elke ruimte de gewenste hout- of betonlook. Door PVC vloeren te combineren met vloerverwarming wordt warmteverlies beperkt en bespaar je dus ook nog eens op de energierekening.

Ook voor op de trap

Het feit dat de PVC vloer onslijtbaar is en niet voor niets ook industrieel toegepast wordt, spreekt boekdelen. Bovendien werkt de vloer geluiddempend en hoor je zelf de zo bekende loop- en tikgeluiden niet. Groot voordeel is dat je amper tijd kwijt bent aan het onderhoud van een PVC vloer. En dus is de conclusie gerechtvaardigd dat een PVC vloer een zeer duurzame vloer is. Behalve op de vloer leg je PVC ook op bijvoorbeeld de trap om zo een fraai geheel te creëren. PVC is er in plak- en clickvariant en welke toepassing geschikt is voor jou, dat vertellen de medewerkers van vloerenraamcdecor.nl je graag zelf zoals ze toch al gevraagd en ongevraagd advies geven.

Check vandaag nog vloerenraamdecor.nl

Behalve voor PVC vloeren ben je bij vloerenraamdecor.nl ook aan het juiste adres voor raamdecoratie en behang- en schilderwerken. Door zaken te doen met vloerenraamdecor.nl maak je van elke ruimte een nieuwe, onherkenbaar mooie ruimte met die uitstraling die jij wenst. Vloerenraamdecor.nl is ook al het adres als je kasten op maat wilt. Wil je je nieuwe huis inrichten of je huidige huis een metamorfose geven? Check dan vandaag nog de website vloerenraamdecor.nl.

Leave a comment