Het jaar is nog niet eens voorbij en iedereen is alweer druk in de weer met de woontrends van het nieuwe jaar. Iedereen heeft er een andere mening over, maar uiteindelijk komen er altijd trends naar voren. Wil jij dit nieuwe jaar nou even helemaal wat anders, maar je weet niet hoe of wat? Lees dan verder, in deze blog kun je lezen wat de verwachtingen voor trends van het nieuwe jaar zijn.

Glas en wit

Dit jaar komt de moderne look weer terug. Je kunt veel glas verwachten veel hoge en open ruimtes met levensgrote ramen. Strak design dus. Deze look maak je helemaal af met hier en daar een klein beetje groen en een donkere houtenvloer.

Felle kleuren

De trend van felle kleuren gaat al wat langer mee inmiddels. Maar deze trend blijft het in het nieuwe jaar goed doen. Kleuren zoals felroze en feloranje blijven terugkomen. Echter wordt de trend wel genuanceerder, de felle kleuren worden steeds meer afgewisseld met rustigere kleuren. Rust creëren wordt het helemaal aankomend jaar.

Lichte kleuren

In ons kikkerlandje is het buiten vaak grauw en donker, helemaal in de winter. Hier moet je rekening mee houden bij het opdoen van wooninspiratie. Het is niet handig om je huis in te richten met alleen maar donkere kleuren. Hoewel dit natuurlijk heel mooi kan zijn. Lichte kleuren zullen zorgen voor een beter sfeer bij jou in huis. Zoals eerder al genoemd is, is rust creëren heel belangrijk. De lichte kleuren kun je goed combineren met planten. Een beetje groen zorgt altijd voor een goede sfeer.

Wil je nou meer wooninspiratie opdoen, neem dan even een kijkje op woonblog.eu. Hier vind je de laatste trends op gebied van wonen.

Leave a comment