Als je thuis een groot feest geeft voor familie en vrienden, dan is het leuk om je interieur ook lekker feestelijk aan te kleden. Ga eens lekker los en laat iedereen die binnenkomt zien dat er een feestje gevierd moet worden.

Sfeerverlichting

Verlichting heeft veel invloed op de sfeer in de ruimte. Met gedimd licht maak je de omgeving al snel knusser. Maak hiervoor gebruik van een schemerlamp of andere dimbare lampen. Let ook op bij het uitzoeken van de lampjes dat je kiest voor een warme gele tint.

Kleine accessoires

Kleed je tafels en kastjes aan met kleine vrolijke accessoires. Met kleine snuisterijen zorg je voor gezellige sfeer en daarnaast kunnen deze kleine spulletjes ook bijdragen aan de gesprekstof van je vrienden of familie. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Vrolijke kussentjes met sterrenpatroon
  • Gekleurde waxinelichthouders
  • Glazen met streepjespatroon
  • Gekleurde borden

 

Feestelijke kleedjes

Plaats feestelijke kleedjes op de vloer, op je tafel en op je dressoir. Kies hierbij voor een bloemenpatroon, sterren of een andere verolijke stijl. Naast de gezellige en leuke uitstraling dienen deze kleedjes ook als bescherming voor je meubels. Er wordt vaak wel iets gemorst tijdens een feestje. Het is dan fijn als je alleen een kleedje weg hoeft te gooien.

 

Nederlandse vlag uithangen

 

Wanneer je iets groots te vieren hebt, dan mag de Nederlandse vlag natuurlijk niet ontbreken. Is er iemand geslaagd, ga je trouwen of heb je een kindje gekregen? Laat de buurt zien dat er reden is tot feest en hang d

e Nederlandse vlag uit. Het voordeel hiervan is dat de bezoekers van je feestje ook niet snel per ongeluk bij je buren aan zullen bellen.

Je mag de Nederlandse vlag in principe ieder dag uithangen tussen zonsopkomst en zonsondergang. Er zijn geen regels die dit verbiedt.

Leave a comment