Welke slaapbank slaapt lekker?

Lekker slapen is van groot belang voor een goede gezondheid. Daarom is het bij het aanschaffen van groot belang om extra te letten op ligcomfort en bedruimte.

 

Aantal slapende personen

Het is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar het is van groot belang om te denken aan met hoeveel mensen je op je bedbank wilt kunnen slapen, één of twee personen.

Misschien ben je nu nog alleen, maar kom je volgende week de ware Jacob(a) tegen. Denk daarom goed na of je voor een eenpersoonsbedbank of tweepersoons slaapbank wilt kopen.

Breedte van je bed

Naast het aantal personen is het ook belangrijk om te letten op de breedte van het bed. Lig je (samen met je partner) met opgetrokken knieën of juist diagonaal op bed.

Bij de verschillende slaaphoudingen zijn verschillende breedtes mogelijk. Te weinig ruimte ligt nooit lekker. Kies daarom een bank waar je alleen of met 2 personen eenvoudig op past.

 

Ligcomfort

Het allerbelangrijkste voor het ligcomfort is het materiaalgebruik voor de bodem van de bedbank. Kies je voor een lattenbodem en lig je op een dunne mat of een dik matras?

Een luxe slaapbank met matras ligt natuurlijk lekker, maar gebruik je de bedbank maar heel af en toe, dan kun je best wat geld besparen.

Maak bewust een keuze en ga vooraf proef liggen in een winkel. Je wilt tenslotte een lange tijd van je slaapbank genieten.

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Interieur blog

Gerelateerde blogs

De badkamertrends van nu

Benieuwd naar de badkamertrends van 2022? Goed nieuws! Van de populairste badkamer kleuren tot de mooiste tegels, wij hebben de badkamertrends van nu voor je

Marmer tegels

Als er tegenwoordig iets veel gekozen wordt in de badkamer, is het wel een marmer badkamer tegel. Niet geheel zonde reden natuurlijk, want deze tegels