De ‘’r’’ zit weer in de maand, dat betekent dat de temperatuur weer drastisch aan het zakken is tot onder het vriespunt; brrrr! Vaak is dan lekker in de tuin zitten niet het eerste wat er bij je opkomt. In deze blog lees hoe je ondanks de kou toch nog tijd kan doorbrengen in een gezellige tuin.

Laat de loungeset lekker buiten staan

Ook in de winter kan het gezellig zijn om even buiten te zitten. Laat daarom jouw loungebanen lekker buiten staan. Richt een gezellig hoekje in met kaarsen en dekentjes en je kunt lekker buiten in de warme choco! Zorg er echter wel voor dat jouw loungeset van materiaal is die goed tegen de elementen kan.

Organiseer een winter barbecue

Er is niks leukers dan een winterbarbecue. Iedereen een dikke jas aan, een lekker drankje en iedereen is tevreden. Dit is bijvoorbeeld leuk om met de kerst te organiseren met de hele familie. Een goede barbecue is hierbij wel van belang, door vocht en kou is het lastig om een barbecue op kolen te gebruiken. Hiervoor in de plaats kan je gebruik maken van bijvoorbeeld een gasbarbecue. Je moet alleen je muts niet vergeten.

Maak een plekje waar je vuur kunt stoken

Het is vaak fris buiten, dat is een van de redenen dat je er niet aan denkt om buiten te zitten. Maar als je een mooi vuurtje stookt dan zit je er lekker warm bij. Je hebt meerdere mogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld een vuurkorf aan te schaffen. Zo zit je er ook in de winter lekker warm bij.

Lok vogels naar je tuin

Hoe meer leven in jouw tuin, hoe gezelliger het wordt. Vogels en bijvoorbeeld andere kleine dieren zoals eekhoorntjes maken jouw tuin heel gezellig. Zorg dat er wat te eten voor ze is, en je hebt een gezellige tuin.

Leave a comment