Op zoek naar stralende meubels voor de slaapkamer? Kies dan voor spiegel nachtkastjes! De nachtkastjes zijn namelijk onze nieuwe favoriete must-have en een upcoming trend! In deze blog vertellen wij jou hoe je de unieke nachtkastjes kunt combineren in het interieur van je slaapkamer.

Spiegel nachtkastjes in de slaapkamer

Spiegel nachtkastje

Spiegel nachtkastjes zorgen ervoor dat een slaapkamer groter en ruimer uitstraalt doordat de kastjes een reflectie hebben. Net als een echte spiegel! Ideaal dus als je in een klein appartement of studio woont of een kleine slaapkamer hebt! Zoals op de foto’s wordt laten zien kunnen spiegel nachtkastjes je slaapkamer ook een luxere uitstraling geven. Hier kun je een mooie toevoeging aan geven door de spiegel nachtkastjes te combineren met lichte kleurtinten in de slaapkamer. Een bed met een beige kleur of witte lakens, gouden details of lichte kleur rozen op de nachtkastjes bijvoorbeeld.

Wilmar Maatwerk voor jouw spiegel nachtkastjes

Of het nou voor kantoor is of voor een thuisproject. (Ingebouwde) kledingkasten, nachtkastjes, deuren of meubels… Wilmar Maatwerk kan het allemaal! Samen met het bedrijf vertaal je jouw wensen naar een uniek meubelontwerp en krijg je tijdens het proces een goed beeld over hoe het eruit komt te zien. Binnen zes tot acht weken wordt jouw meubelstuk op een afgesproken datum geleverd! Geen ene uitdaging is te groot voor Wilmar Maatwerk.

Spiegel nachtkastje

Leave a comment