De naam Karat is niet voor niets gekozen als je kijkt naar de kasten van dit merk. Iedere kast is tot in de puntjes afgewerkt en de greep loze deuren bieden een prachtige minimalistische uitstraling. De unieke vormgeving en de prachtige afwerking maakt Karat kasten voor velen onmisbaar in ieder modern interieur.

Karat kasten met een moderne maar warme uitstraling

Je wilt een modern design in je huis, maar je wilt ook een woning die warmte uitstraalt. En dan is de combinatie tussen de minimalistische stijl waarmee Karat kasten gebouwd worden en de hoogwaardige afwerking met lak of beits de ideale combinatie. Bekijk de mogelijkheden zelf bij een officiele dealer met showroom bij jou in de buurt. Zit jouw kleur, afwerking of materiaalvoorkeur er niet tussen? Geen probleem, want je kunt zelf eindeloos blijven combineren.

 

 

  • Jouw persoonlijke woonwensen verwerkt in een kast die jaren mee gaat
  • Wist je dat Karat kasten op basis van jouw woonwensen samengesteld worden? Zo kies je zelf:
  • Uit meer dan 12 lakkleuren en 8 eikenkleuren
  • Het materiaal van het frame en de afwerking. Je hebt de keuze uit MDF, hout RVS, kunststof, leer en aluminium
  • LED verlichting als extra optie

Deze mogelijkheden zijn beschikbaar voor tv-kasten, dressoirs en vitrinekasten. Bespreek de mogelijkheden per type kast met een adviseur bij een van de verkooppunten.

Ga langs bij de showroom voor extra inspiratie

Met zoveel keuze is eigenlijk alleen je fantasie een beperkende factor. Ga daarom langs bij een officiële dealer met een showroom om nog meer inspiratie op te doen. Neem desgewenst foto’s van je interieur mee en ga samen met een specialist op zoek naar de combinatie die hier naadloos bij aansluit. Met Karat kasten heb je ontzettend veel keuzevrijheid en krijg je een designmeubel waar je vrienden en familie jaloers op zijn.

Leave a comment