De voordelen van een kast op maat laten maken

Zoals op ieder potje een dekseltje past, past er in elke ruimte een kast(je). Heb jij een loze ruimte waar je het liefst een kast zou willen, maar er gewoon geen kan vinden? Heb je echt alle kringloopwinkels, braderieën, kofferbakmarkten, online shops hebt afgestruind?kast

Dan is er nog maar een oplossing, de kast van je dromen op maat laten maken. Geef je wensen door en wij gaan aan de slag met het maken van de perfecte kast. Van houtsoort tot vorm en kleur, alles is mogelijk!

kast

Maatwerkkasten zijn de ideale uitkomst

Door een kast op maat te laten maken benut je elke ruimte optimaal. De befaamde inloopkast geeft meer dan genoeg ruimte voor al je kleding en schoenen.

kast

Bovendien kun je de standaard kledingkast of de garderobekast op maat laten maken. Voor elke ruimte kunnen kasten op maat worden gemaakt, zo ook de boekenkast of kantoorkast voor op kantoor. Elke maatwerkkast kunt je aanpassen op je eigen smaak, van pootjes en houtkleur tot deuren en scharnieren.

kast

Bijzondere maatwerkkasten

Van een kast met een grote draaideur tot de ruimtebesparende schuifdeurkast, je kunt het zo gek maken als je zelf wil.

kast

 

Bovendien bestaan er ook barndeuren die geïnspireerd zijn op de boerderij met hun rustieke uitstraling. Kortom; voor elke smaak en stijl wat wils, ongeacht de ruimte.

kast

kast

 

Geen enkel huis heeft alleen maar rechte wanden of hoeken. Met een maatwerk kast past er ook een kast onder bijvoorbeeld de schuine wand op de zolderkamer.

Ook kan er een kast komen in de hoek zodat de ruimte in de hoek optimaal wordt benut. Tover je wand om in een kast met een kastenwand op maat, of neem een inbouwkast op maat, deze wordt volledig ingebouwd in de ruimte.

Kijk eens even rond in je huis naar ongebruikte ruimtes en vraag aan jezelf past daar een kast? Is het antwoord ja? Neem dan contact op en laat je informeren over de mogelijkheden!

kast

Leave a comment