Almere is booming. De stad stond op de Gemeenteranking 2017 op de tweede plaats en was één van de snelste stijgers. Dit komt onder meer door de hoge nieuwbouwproductie en een flinke stijging in het aantal transacties. Ook de stijgende huizenprijzen hebben hier een grote rol in. Deze zijn namelijk flink de lucht in gegaan de laatste jaren. Wij hebben de 5 duurste koopwoningen in Almere op dit moment voor je op rijtje gezet.

Nummer 5: Huiselijke villa vlakbij het dorpse Almere-Haven

Op nummer 5, een rustieke en huiselijke villa ter waarde van €1.295.000. Deze woning met 12 kamers is van alle gemakken voorzien. Zo is er een sauna aanwezig, 2 ligbaden, mechanische ventilatie en een jacuzzi. Ook heeft de woning een dakterras. De woning ligt vlakbij het Gooimeer en is omgeven door natuur. Een mooi begin van deze lijst.

Nummer 4: Prachtige woning in Filmwijk

Op plek 4 staat een schitterende woning in Filmwijk, ter waarde van €1.500.000. De woning ligt op een perceel van 1755 m2 grond, waarvan 180 m2 water. Deze luxe villa is niet enkel heel fraai en comfortabel, maar ligt ook op een ideale locatie. Je bent zo in Almere Stad, Amsterdam of Utrecht. Daarnaast is de woning zeer duurzaam gebouwd, waardoor de toekomstig bewoner maar weinig aandacht aan onderhoud hoeft te besteden.

Nummer 3: Aan de rand van het Waterlandse bos

De nummer 3 in deze lijst is een moderne villa ter waarde van €1.550.000. Deze woning was genomineerd voor de Almere Architectuurprijs 2010. Een prachtig kunststuk om in te wonen dus. De villa is zeer comfortabel en erg licht. De ligging is ook prachtig, namelijk Klein-Overgooi. Midden in de natuur en grenzend aan de bossen van Staatsbosbeheer.

Nummer 2: 4500 m2 puur comfort

Op de 2e plaats staat een riante villa op een kavel van maar liefst 4500 m2. Voor een riant bedrag van €1.575.000 is deze woning van jou. Deze villa is voorzien van alle gemakken en van puur comfort. Denk hierbij aan een verwarmde garage en natuurlijke riante woonkamer. De woning en garage hebben geen omkijken, want deze zijn aangesloten op een centraal stofzuigsysteem. De tuin is voorzien van ruime zwemvijver met beregeningssysteem. Een prachtige woning die pure rust uitstraalt.

Nummer 1: Luxe villa met binnenzwembad

Op plek 1, met een prijs van maar liefst €2.400.000 staat een prachtig kavel van 3.320 m2 in de luxe villawijk Overgooi. De villa zelf is 613 m2. Het is de ruimte en rust die deze kavel zo aantrekkelijk maakt. Omring door water en prachtige natuur ligt deze woning aan het einde van het park. Rust en privacy zijn dus gegarandeerd, onder meer door de 4 meter hoge heg. De woning komt uit 2009 en heeft een binnenzwembad. Een waardige nummer 1.

Voor prachtige koopwoningen zit je dus helemaal goed in Almere. Omgeven door natuur woon je er in rust en met veel privacy. Almere is booming en dat is duidelijk niet zonder reden.

Leave a comment