Gordijnen kunnen een statement maken in de woonkamer of juist een mooie toevoeging zijn bij het interieur. Ze zijn dus niet te missen! Daarom hebben wij 5 gordijnen trends voor jou op een rijtje gezet!

Gordijnen trends

  1. Pastelkleuren

Gordijnen in een pastelkleur kunnen warmte en ruste creëren in de woonkamer. Zo is het mooi om het terug te laten komen bij de kussens op de bank of om te kiezen voor een bank met een zachte kleur, zoals grijs of wit zodat het interieur 1 geheel wordt.

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]
  1. Minimalistisch

Minimalistische gordijnen hebben vaak een stoere, maar ook hele lichte kleuren zodat het bijna niet opvalt in het interieur. De meubels maken juist een statement in de woonkamer. Minimalistische gordijnen voegen iets toe aan het geheel.

  1. Bohemian

Bohemian interieurs worden vaak gezien als hippie-achtig, spiritueel en zweverig. Het straalt heel veel warmte en soms misschien iets te veel drukte door de kleurrijke elementen in het interieur. Met bohemian gordijnen in een witte kleur, bijna transparante kun je veel meer rust en een mooie sfeer creëren in de woonkamer.

  1. Match met de meubels

Gordijnen die dezelfde kleur hebben als je bank of bepaalde kleurelementen in je woonkamer kunnen ervoor zorgen dat er niet teveel drukte in je interieur is en juist rustig blijft. Dit oogt voor je gasten en voor jezelf natuurlijk heel fijn, zonder dat je daar misschien bewust van bent.

  1. Linnen

Linnen gordijnen zijn nog steeds een upcoming trend binnen de markt en worden ook niet zo vaak teruggezien in huizen. Hoe uniek is het dus als jij dit zelf in je eigen huis hebt! Dit zijn vaak linnen gordijnen met een rustige kleur, zoals je terug kunt zien in de afbeeldingen.

Ilumio voor gordijnen trends

Nieuwsgierig geworden na het lezen van de 5 trends en zelf op zoek naar gordijnen? Van normale gordijnen en rolgordijnen tot aan jaloezieën: Ilumio heeft het allemaal voor jou! Zie het aanbod van Ilumio op de webshop!

Leave a comment