Geen betere relaxplek dan prettig ingerichte tuin

Wil je na een dag hard werken of op een mooie lente- of zomerdag even helemaal tot rust komen? Dan is er geen betere plek om dat te doen dan in de tuin. Een comfortabele ingerichte tuin met fraaie en trendy tuinmeubels is dan belangrijk. Goed tuinmeubilair met relaxte zitplekken en een stijlvolle uitstraling is dan onmisbaar. Maar wat zijn de mest actuele tuinmeubeltrends van dit jaar? We hebben de 4 belangrijkste ontwikkelingen en tuinmeubelmodellen 2019 voor je op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee en gun jezelf een aantal super relaxte lente- en zomermaanden.

  1. Een zelfgemaakte loungebank voor in de tuin

Een grote trend in 2018, die ook in 2019 trendy blijft, is zelf een loungebank voor in de tuin maken. De meeste loungebanken die doe-het-zelvers maken, zijn gemaakt van populaire houtsoorten als steigerhout of teakhout. Zelf een bank maken kan zowel eenvoudig via een bouwpakket dat vooraf op maat is gemaakt. Ben je handige klusser met enige ervaring, dan kun je ook zelf een eigen model loungebank ontwerpen en op maat zagen. En vervolgens in jouw favoriete kleur(en) verven en aflakken. Laat je creativiteit hierbij de vrije loop en maak jouw eigen droomtuinbank!

  1. Een comfortabele triangel tuinset

Populair zijn is dit jaar een luxueuze en mooie triangel tuinset. Een triangel set tuinmeubilair bestaat uit een set tuinstoelen met een driehoekige tafel. Deze driehoeksvorm zie je niet vaak bij tuintafels, maar is sinds kort helemaal hip. Een van de grote voordelen van stijlvolle triangeltafels is dat de vorm zodanig is dat er veel tuinstoelen bij de tafel gezet kunnen worden. Erg handig als je familieleden of een groepje vrienden over de vloer hebt!

  1. Vironwood tuinmeubilair

Populair is vandaag de dag Zogenoemd Vironwood meubilair. Vironwood is sterk, duurzaam en uniek materiaal dat een houtachtige uitstraling heeft. De tuinsetframes zijn gemaakt van krachtig aluminium, onderhoudsvrij en gaan erg lang mee.

  1. Natuurlijke materialen als rotan, teak en riet

Meubilair waarin veel natuurlijke en duurzame materialen zijn verwerkt, worden dit jaar veel verkocht. Tuinmeubilair van rotan, steigerhout, teakhout. bamboe en/of riet heeft een zachte, warme en natuurlijke uitstraling. Voordelig is verder dat dit trendy meubilair bij elke tuinstijl past.

 

 

Leave a comment