Kunstgras is ideaal als toepassing in de speeltuin, achtertuin, op het balkon én ook voor toepassingen binnen, zoals in bedrijfsruimtes of als beursvloer. De kwaliteit van kunstgras is tegenwoordig erg goed en nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden. Kunstgras heeft veel praktische voordelen: in de tuin wordt maaien, kanten afsteken, verticuteren en bemesten overbodig. En bij droogte hoef je je gazon ook niet meer te sproeien. Zo bespaar je aanzienlijk op je waterverbruik. Voor het bedrijf betekent kwalitatief kunstgras een fraaie, sterke en onderhoudsarme vloer.

Het beste kunstgras voor jouw situatie

Particulieren bestellen hun kunstgras dan ook maar al te graag bij GJ Floors. Hier heb je een complete keuze uit alle verschillende soorten kunstgras. Voor iedere toepassing is er wel een geschikt soort kunstgras te vinden. Zo richt je je tuin, beursstand of bedrijfsruimte precies in zoals je wilt. Enkele voorbeelden van kunstgrastapijt zijn:

Events Outdoor

Met Events Outdoor kiest je voor een hoogwaardige en moderne look rondom woning of bedrijf. Met dit type kunstgras maak je de uitstraling van je tuin of erf compleet. Dit  kunstgras is ook het ideale product voor sport- en speelvelden. En ook niet onbelangrijk: vriendelijk voor dieren, kinderen en milieu.

Voordelig: green vilt met nop

Zoek je een voordelig type kunstgras? Dan is Green Vilt met nop voor je gemaakt. Dit kunstgras is zeer gemakkelijk te bewerken en geschikt voor elk type ondergrond. Goed om te weten is dat dit type ook voor een balkon of voor gebruik in de voortent geschikt is.

Green Power

Wil je je balkon, patio, dakterras of tuin afdekken met een duurzaam en veilig materiaal, dan zoek je Green Power. Dit type is bijvoorbeeld erg geschikt als evenementen kunstgras, maar ook voor campings en vakantieparken, bruiloft of welke toepassing dan ook. Het voldoet aan aan alle brandveiligheidseisen.

Kunstgras bestellen

Als je kunstgras wilt kopen, is het verstandig je goed te laten informeren. Zo kom je zeker weten niet voor verrassingen te staan. Het is mogelijk om advies aan huis te krijgen. Onze medewerkers komen bij je langs met stalen, zodat je zelf de producten in het echt kunt bekijken en voelen. Graag vertellen onze adviseurs je alles over het opmeten, het bevestigen en het latere onderhoud van kunstgras. Wil je weten welk type kunstgras het beste is voor jou tuin of toepassing? Onze medewerkers helpen je graag. Naast de kleur groen, bieden wij ook andere kleuren tapijt aan.

 

 

 

 

 

Leave a comment