Ben jij een echte kunstliefhebber en ben je op zoek naar een mooi en uniek metalen kunstwerk voor in je huis? Kies dan eens voor iets unieks. Koop dan een metalen kunstwerk dat is gebaseerd op je eigen iris.

Kunstwerk van je eigen iris

Je iris is een uniek onderdeel van je lichaam. Net zoals je vingerafdruk is deze voor ieder persoon anders. Wat is er dan mooier dan een kunstwerk te maken van dit bijzondere en unieke deel van je ogen. Het rijke kleurenspectrum van je eigen iris is het perfecte canvas voor een mooi metalen kunstwerk. Het zal een kunstwerk worden dat met geen enkele andere te vergelijken valt. Meteen als je iris is gefotografeerd zal je zien hoeveel verschillende kleuren deze bevat. Ook de texturen zullen je verbazen. Het is een kunstwerk op zich.

Ontwikkelen van het kunstwerk

Hoe wordt dit kunstobject nu eigenlijk precies gemaakt? Eerst zal een foto worden gemaakt van je iris. Daarvoor wordt een geavanceerde fotografische studio gebruikt. Deze is perfect om de texturen en kleuren van je iris te vangen. Zo ontstaat een prachtige en levendige illustratie. Dit vormt de basis van je kunstwerk. Je kunt kiezen uit verschillende frames en groottes. Zo kun je dus ook kiezen voor metaal. Vervolgens zal de iris zo op het metaal worden aangebracht. Je kunt dus zelf grotendeels bepalen hoe het kunstwerk er uiteindelijk uit komt te zien. Op deze manier wordt het een werk dat je telkens weer zal verbazen en waar je niet op uitgekeken raakt.

Leave a comment