Als je op zoek bent naar een bijzondere tafel, dan kijk je naar boomstamtafels. Deze zijn geliefd om hun natuurlijke en stoere uitstraling. Het lijkt alsof de planken rechtstreeks van de zaagtafel komen. Hierbij is een goede afwerking natuurlijk wel nodig. De boomstamtafels is een tafel waar je graag aan zit. Je kunt hem op maat laten maken zodat de tafel perfect aansluit bij je interieur. Woonloodz is hierin gespecialiseerd. Stel in de webshop van Woonloodz je boomstamtafel en onderstel samen. Of doe inspiratie op in de showroom.

Tafels van robuust eiken

Alle boomstamtafels worden gemaakt van het duurzame eikenhout en robuust afgewerkt, zodat er een stoere uitstraling ontstaat. De belangrijkste modellen zijn Ranveig en Sigurd. Deze boomstamtafels zijn naar Vikingen genoemd vanwege het uiterlijk van de tafel. Sigurd is een boomstamtafel met stalen of massief eiken onderstel. De Ranveig boomstamtafel heeft een stalen V-onderstel, waarmee je veel ruimte bespaart onder en rondom je tafel. Elke Ranveig en Sigurd is uniek: ambachtelijk vervaardigd in de eigen werkplaats van Woonloodz in Leeuwarden.

Welke stoelen bij de eikenhouten tafel?

De design eetkamerstoelen die voor de boomstamtafels zijn gemaakt, zijn de stoelen van Zuiver. Deze stoelen hebben een sierlijke ontwerp en zijn modern. Ze passen ook in de meeste interieurs van tegenwoordig thuis. Vanwege de comfortabele zit van de kuip, zijn ze perfect voor je eettafel. De zoom van de Feston is geïnspireerd op de zoom van een honkbal, waardoor de stijl goed extra goed aansluit op het robuuste karakter van boomstamtafels. Ook de kleuropties zijn ideaal: grijs, zwart of cognac. De stoel is van zichtbaar van hoge kwaliteit. Het PU-leer bestaat uit echt leer met een coating van polyurethaan (PU). Dit is even mooi als echt leer, maar veel voordeliger en gemakkelijker schoon te maken.

 

Oerdegelijk Nederlands hout

Woonloodz gebruikt geen standaard planken, maar uniek hout. Dit massieve eikenhout is afkomstig van Nederlandse bodem. De tafelbladen hebben een hoog afwerkingsniveau en zijn daardoor vormvast. Gemiddeld liggen er 100 unieke tafelbladen op voorraad, met afmetingen tussen de 140 en 300 centimeter. Met de tafel-configurator op de website van Woonloodz kun je zelf je tafel vormgeven. Ook ben je in de webshop aan het juiste adres voor onder andere eetkamerstoelen, klepbanken, zitbanken, lampen en kasten van ons eigen merk Loodz, maar ook van bekende merken als Zuiver, By-Boo, Eleonora en Dutchbone.

Leave a comment