Professionele apparatuur voor uw onderneming is mega belangrijk, uiteraard willen we mooie terras stoelen, parasols en menukaarten, maar de apparatuur die je gebruikt om je drank en etenswaren koel te houden is minstens of zelfs nog veel belangrijker. In een omgeving waar de temperatuur snel oploopt is het belangrijk dat etenswaren goed gekoeld blijven. Een goede koeling in een warme keuken is dan ook noodzakelijk voor uw onderneming. Waar moet je als ondernemer op letten bij het aanschaffen van een nieuwe keuken?

De vragen die je, je als ondernemer moet stellen zijn als volgt:

  • Hoe warm wordt het in de keuken?
  • Hoe vaak gaat de deur van de koeling horeca open?
  • Welke apparatuur staat naast er naast de koeling?
  • Hoeveel koelcapaciteit is er op dit moment nodig?
  • Hoeveel koelcapaciteit is er nodig in de toekomst? Uitbreiding?

Om te kiezen voor de juiste koeltechniek is het van belang dat de koeling naadloos aansluit op de temperatuur in de omgeving. De omgevingstemperatuur bepaald heeft namelijk veel invloed op de keuze voor de apparatuur.

Soorten koeltechnieken van een horeca koelkast

Je kunt kiezen uit een stekkerklare of een koelkast die draait op een separate aggregaat. De adviseurs bij HorecaVoordeelshop kunnen u daar uitstekend in adviseren. Heel concreet is de grootste uitdaging voor een koeling dat het apparaat de temperatuur behoudt daarnaast zijn er  voor diverse koel- en vrieskasten energielabels beschikbaar.

De prijs van een horeca koelkast

Er zijn een aantal zaken die de verschillen in prijs verklaren o.a. de herkomst, het soort materiaal en het type koeling. Een koelkast uit Italië of Duitsland is duurder dan een koelkast uit China of Polen, daarnaast zijn de materialen die gebruikt worden en de keuze voor een statische koeling of inwendige ventilator de onderdelen die het prijsverschil maken.

HorecaVoordeelshop heeft een groot assortiment aan horeca koelkasten in diverse prijscategorieen, van verschillende materialen en met diverse koeltechnieken.

Leave a comment