In de badkamer heb je echt even een moment voor jezelf. Een lekker warme douche nemen of toch lekker een warm bad. Een badkamer is dus een plek waar je tot jezelf komt en daarom moet een badkamer ook echt eigen zijn! Niet elke badkamer heeft dezelfde grootte maar enkele dingen zijn terug te zien in elke droombadkamer van een vrouw.

Droom badkamer - Ventrio - Woonblog

Spiegels

Je moet jezelf natuurlijk goed zien en als mogelijk van meerdere kanten. Wanneer je je make-up doet wil je natuurlijk wel een spiegel. Enkele kleinere spiegels of een grote spiegel, is daarom vaak terug te zien in de droombadkamer van een vrouw.

Droom badkamer - Ventrio - Woonblog

Droom badkamer - Ventrio - Woonblog

Dubbele wasbak

Ook een dubbele wasbak is waar elke vrouw van droomt. In de ochtend blijf je toch net iets te lang in bed liggen, waardoor je in de badkamer moet opschieten. Met een man of vriend erbij is het maar wachten wanneer jij je tanden kan poetsen. Door de dubbele wasbak wordt het ook nog gezellig in de badkamer. Altijd leuk om samen je tanden te poetsen! Hierom is een dubbele wasbak iets waar een vrouw van droomt! Als je de dubbele wasbak hebt gaat ook stiekem de man ervan houden!

Een bad of douche

 Natuurlijk hoort dit in een droombadkamer! Als er ruimte is voor een bad gaat vaak de voorkeur naar een bad. Bij een douche is vooral een regendouche erg gewild. Zo kun je altijd lekker genieten van een lekker momentje voor jezelf!

Droom badkamer - Ventrio - Woonblog

Droom badkamer - Ventrio - Woonblog

Leave a comment