Je loopt je garage in en ziet een betonnen vloer liggen, typisch iets voor de garage zou je denken. Maar niets is minder waar. De betonnen vloer is niet alleen meer te vinden in de garage. Het is nu een trend voor in je interieur! Vele schrikken hiervan en denken dat een betonlook zal zorgen voor een kille sfeer in het huis. Dit is echter niet het geval. Een betonlook is namelijk gemakkelijk te combineren met andere meubelen waardoor je juist warmte in je woonkamer creëert. In deze blog lees je hoe je een betonlook kunt combineren zonder een ongezellige sfeer te creëren!

Bentonvloer

Combineren voor een stoere look

Houd jij van een stoer interieur? Met een betonlook creëer je dit gemakkelijk. Een betonnen vloer of muur is namelijk in verschillende kleuren te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan grijs, wit of zwart. Voor een stoere look is een donkerdere kleur geschikter. Dit kun je combineren met (onbewerkt) hout. Voor een wat stoerdere look is onbewerkt hout het mooist. Staal werkt ook goed. Je kunt een kast van staal neerzetten of een industriële stalen deur plaatsen. Dit is een echte eyecatcher!

Bentonvloer

Combineren voor een zachtere look

Is een stoer interieur niets voor jou, maar vind je een betonlook wel erg mooi? Dit is helemaal geen probleem! Je kunt een betonlook namelijk combineren zodat je een klassiek en zacht interieur krijgt. Voor een wat klassieker interieur past een witte of licht grijze betonkleur het best. Bij een klassiek interieur kies je voor robuuste, witte en gestoffeerde meubelen. Leg in je huiskamer een tapijtje neer en het ziet er al gelijk een stuk knusser uit.

Ook een klassiek interieur heeft wat groen nodig. Kies voor een zamioculcas of een dieffenbachia. Hiermee zorg je voor een exotisch gevoel met een hoop sfeer.

Bentonvloer

Bentonvloer

Betonlook

Ben jij ook helemaal weg van de betonlook en wil jij dit zelf ook in je eigen interieur? Dat kan je nu op veel verschillende manieren doen. Zo heb je bijvoorbeeld betonlook verf en betonlook behang. Dit is goedkoper, maar het ziet er wel minder mooi uit.

Bentonvloer

Bij echt beton stucwerk komt er een coating overheen, waardoor deze er altijd mooi uit zal zien. Bovendien is een stucwerk waterdicht en heel gemakkelijk schoon te maken. Stucwerk plaatsen is wellicht een tikkie duurder, maar je zult er zeker een stuk langer van kunnen genieten. Denk jij nu: “Ja, dit wil ik ook!” en ben je klaar voor een nieuwe start met een nieuw industrieel interieur? Klik dan hier om voor een scherpe prijs je betonvloer te laten plaatsen door echte professionals.

Bentonvloer

Leave a comment