De wintermaanden hebben hun intrede gedaan. Daarom is het de periode bij uitstek om heerlijk aan de gang te gaan met klussen binnenshuis, in de breedste zin van het woord. Je kunt natuurlijk onderhoudsklussen aanpakken zoals reparaties en schilderwerk. Maar natuurlijk kun je ook je huiskamer, zolderkamer of slaapkamer van een compleet nieuwe look voorzien! En wat is er nu leuker dan een van deze kamers in te richten met meubeltjes die je zelf hebt gemaakt? Houthandelonline biedt je de keuze een ruim assortiment aantrekkelijk geprijsd plaatmateriaal, waaronder OSB en underlayment. Hiermee ga je eenvoudig en plezierig zelf aan de slag!

Ruime keuze uit underlayment platen

Wil je de wanden in huis van een nieuwe uitstraling voorzien? Of heb je plannen om zelf kasten te maken of de keukenkastjes in een nieuw jasje te steken? Dan kun je underlayment gebruiken. Dit is een variant van multiplex die veelal wordt gebruikt als onderlaag om bijvoorbeeld vloeren te verstevigen, maar ook steeds vaker aan de ‘oppervlakte’ is te zien. Underlayment is een eigentijds en robuust materiaal dat je steeds vaker ziet in interieurs van woningen, kantoren, winkels en restaurants. Heeft ook decoratieve waarde door de vlammen in het hout. Houthandelonline heeft drie uiteenlopende soorten underlayment platen in het assortiment, variërend van Radiata Pine, Fins underlayment en Elliotis Pine. Aan de lange zijde van deze platen zitten zogenaamde messen en groeven. Deze worden ook wel tand en groef of tong en groef genoemd. Underlayment platen kunnen zo eenvoudig aan elkaar worden bevestigd. En met standaardafmetingen van 244 cm x 122 cm kun je in korte tijd grote oppervlakten dichttimmeren. In de webshop bestel je de door jou gekozen underlayment platen overzichtelijk en gemakkelijk online. Houthandelonline zorgt er bovendien voor dat de bestelling snel bij je thuis wordt bezorgd!

Groot assortiment OSB platen

OSB staat voor Oriented Strand Board. Dit plaatmateriaal is opgebouwd uit verschillende lagen houtsnippers, die met bindmiddel zijn verbonden. Deze houtschilfers zijn van tevoren geselecteerd op dikte en vorm. Bij het maken van de buitenste lagen van de OSB platen, worden de snippers evenwijdig aan de plaatlengte gericht. Dit geeft een mooi decoratief effect! Het materiaal is sterk, licht en ook nog eens duurzaam. OSB wordt dan ook veelvuldig gebruikt voor verschillende constructies in de interieurbouw. Dit plaatmateriaal geeft je woning een industriële look en daarom is het uitermate geschikt voor het maken van bijvoorbeeld: boekenkasten, kledingkasten en tafels. OSB is een betaalbaar en ecologisch verantwoord alternatief voor massief hout. In het assortiment van Houthandelonline vind je een ruim assortiment.

Door heel Nederland thuisbezorgd

Of je nu kiest voor OSB of underlayment, ieder product heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en afmetingen. Voor een breed assortiment zit je goed bij Houthandelonline. De producten worden rechtstreeks vanaf de leverancier bij je thuis bezorgd door heel Nederland en dat scheelt behoorlijk in prijs!

 

 

Leave a comment