Tips voor een gezellige tuin

In de zomer zitten we het liefst met vrienden en familie heerlijk in de tuin te genieten van de zon. ’S Avonds barbecueën we en daarna drinken we nog een aantal drankjes met elkaar. Voordat je je vriendengroep kan uitnodigen bij jou in de tuin, is het natuurlijk erg leuk als je er tuin er goed uit ziet. Maar wanneer alles is opgeruimd en het gras gemaaid is, is het nog steeds niet gezellig. Herkenbaar? Lees dan snel deze tips voor een gezellige tuin!

Leuke verlichting

De sfeer in de tuin is makkelijk te veranderd door lampen toe te voegen. Dit kunnen decoratieve of functionele lampen zijn. Een leuke decoratieve lamp is een lichtslinger voor in de tuin. Lichtenslingers zorgen ervoor dat de tuin verlicht is met sfeer verlichting en het ziet er onwijs gezellig uit. De licht slingers zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen zoals hartvormige, gekleurde ananassen of lampionnen.

Decoratieve tuinposters

Een leuke poster staat in elke ruimte gezellig, dus ook in je tuin! Er zijn vele verschillende soorten tuinposters. Er zijn posters met natuur, bloemen of een leuke spreuk. Zo zijn er vele posters beschikbaar met dieren, planten, bergen of stranden. Ook is het leuk om te kiezen voor een poster met een leuke uitspraak zoals een ‘good vibe tuinposter’ of een ‘tropical’ tuinposter. Deze posters fleuren de tuin meteen op!

Kleurrijke bloemen

Wat je tuin ook een stuk gezelliger maakt, is kleurrijke bloemen. Het leukste is wanneer je meerdere kleuren gebruikt in de tuin. Wanneer je graag meer roze in je tuin wil hebben, kies dan voor verschillende tinten roze. Dit heeft een groter effect op de gezelligheid van je tuin. Plus, je laat meteen aan je familie en vrienden zien dat je een goede smaakt hebt!

Leave a comment