In een surfers interieur voel je de vrijheid. Bij een surfers interieur denk je vast gelijk aan een woning in Hawaii of een ander tropisch surfparadijs. Met een paar kleine aanpassingen krijg jij ook een surfers paradise interieur!

surf interieur - woonblog

surf interieur - woonblog

Hout!

 Maak gebruik van een houten salontafel, houten stoeltjes, een houten eettafel en houten kastjes! Niet al je meubelen hoeven van hout te zijn maar, maak vooral gebruik van natuurlijke kleuren en materialen. Dit geeft een hele natuurlijke en vrije sfeer, wat perfect bij een surfers interieur past!

surf interieur - woonblog

Groen

Maak gebruik van veel groene planten! Planten geven je interieur sfeer en zorgen voor wat rust. Zet je planten op tafel of hang je planten op. Je kan het zo gek niet bedenken en het kan, een surfers interieur heeft niet voor niets een vrije sfeer!

Accessoires

Bij een surfers interieur kan je verschillende accessoires plaatsen. Hang bijvoorbeeld een rieten zomerhoedje aan de kapstok, hang een houten plank op waar je je drankverzameling op kunt tentoonstellen en hang schilderijtjes op. Je kunt natuurlijk ook een surfplank tegen de muur aanzetten voor een echte surfers look. Je kunt ook een sufplank laten hangen, deze kun je dan als tafel gebruiken voor in de veranda!

Met deze tips en veel creativiteit creëer je dus gemakkelijk een surfers paradise interieur!

surf interieur - woonblog surf interieur - woonblog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

surf interieur - woonblog

surf interieur - woonblog

Leave a comment