Een open traprenovatie is niet voor niets een van de meest gevreesde klussen in huis. Want een open trap heeft een groot oppervlak, met talloze hoeken en randen. Het is een blikvanger in huis, maar het opknappen is een kostbaar en kost daarnaast veel tijd. Helemaal als er oude verf of stoffering verwijderd moeten worden. Bij Stairz zien ze daar juist niet tegenop. Dit bedrijf weet hoe snel, probleemloos en veilig het kan. Dit vanuit ruim 12 jaar ervaring in het uitvoeren van professionele traprenovaties. Hiermee zorgt Stairz voor duurzame resultaten.

Eerlijk over Stairz

Je traprenovatie is een belangrijke investering. Stairz werkt hier graag aan mee door open te zijn over de traprenovatie kosten. Hierbij is het noodzakelijk om al je wensen op een rij te zetten. Ga hiervoor in gesprek met Stairz en profiteer van vrijblijvend advies en een scherp geprijsde offerte voor je traprenovatie. Zo weet je waar je aan toe bent.

Wat zijn traprenovaties?

Uiteenlopende beschadigingen, onveiligheid van een trap of de wens van een onderhoudsvrije trap zijn reden voor een traprenovatie. Stoor je je aan schade in de verflagen? Zitten er treden los? Geeft de trapleuning je niet de nodige houvast? Of zijn de treden te glad?  Dan wil je niet langer wachten want dit maakt je trap lelijk en onveilig. Met een traprenovatie kun je trap eenvoudig en snel laten vernieuwen. Door deze klus te laten uitvoeren door ervaren, geniet u weer jaren van een prachtige, veilige trap. Je trap transformeert in een blikvanger met het trede-over-trede-systeem van Stairz. Dit is geschikt voor zowel open als dichte trappen.

Nieuw interieur, nieuwe Stairz!

Heb je de hal of de woonkamer opgeknapt? En past hierdoor je trap niet meer in het interieur? Laat je trap renoveren en hij wij zorgen samen met jou dat hij weer perfect aansluit op je interieur.  Wij zijn het adres voor: open trappen, dichte trappen, betonnen trappen, houten trappen. Ook voor trapleuningen en trapverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Stairz heeft hiervoor alles in huis inclusief kennis van de laatste trends en de nieuwste collecties kleuren en dessins. Dat gaat van klassieke prints voor een warme sfeer of een historisch karakter naar juist modern zoals een betonvloer-look.

Leave a comment