De mooiste grote kamerplanten

We love green! Grote kamerplanten zijn hot & trending, maar welke makkelijke grote kamerplanten wil jij in je interieur?

Grote kamerplanten - Ventrio | Interieur & Lifestyle Blog Grote kamerplanten - Ventrio | Interieur & Lifestyle Blog Grote kamerplanten - Ventrio | Interieur & Lifestyle Blog

Grote kamerplanten zijn super trendy, stijlvol en het brengt een hoop sfeer met zich mee. Echt perfect dus voor elke huiskamer. Het geeft een exotisch gevoel als je in je woonkamer lekker een filmpje loopt te kijken. Als dan nog het zonnetje begint te schijnen lijkt het net of je in Indonesië bent, alleen nog een cocktail.

 

De mooiste grote kamerplanten zijn dan ook bepaalde soorten. Zo heb je bijvoorbeeld de olifantsoor – alocasia Zebrina. Deze plant heeft een exotische streep van de zebra op de steel zitten. Dit geeft voor een super exotisch effect in je kamer. Het mooiste is om er 2 in je kamer te zetten. Je kan deze makkelijke grote kamerplanten in een pot zetten. Ook de kamerplant vioolbladplant – Ficus lyrata is een mooie exotische kamerplant. Deze plant heeft zijn naam door de grote vioolbladeren die de plant heeft. Het fijne aan deze grote kamerplanten is dat het makkelijke grote kamerplanten zijn. Hij moet alleen regelmatig een slok water hebben en daar houdt het dan ook op.

 

Het fijne aan grote groene kamerplanten is dan ook dat ze mooi bij een wit interieur staan. Ze staan mooi in elke kamer en geven een fijne sfeer. Ook zorgen de grote kamerplanten ervoor dat je hele kamer wordt voorzien met een groene sfeer. Dit geeft niet alleen een fijne sfeer maar ook een rustgevend geheel in de kamer.

Leave a comment