De badkamertrends van nu

Benieuwd naar de badkamertrends van 2022? Goed nieuws! Van de populairste badkamer kleuren tot de mooiste tegels, wij hebben de badkamertrends van nu voor je op een rijtje gezet! Ga je voor de schoonheid van eenvoud, een badkamer marmer of toch voor verschillende badkamertegels met elkaar combineren?

De schoonheid van eenvoud

Heb je al eens van de interieurtrend Wabi Sabi gehoord? Je zag deze stijl in 2022 al veel terugkomen in woonkamers, maar nu ook in badkamers. Het is dan ook niet geheel zonder reden dat deze badkamer kleuren zo populair zijn. Wabi Sabi heeft als uitgangspunt dat schoonheid in eenvoud zit, zoals natuurlijke elementen. Imperfectie staat hierbij dan ook centraal. Zeker als je houdt van rust en eenvoud in combinatie met natuurlijke elementen, past deze badkamertrend perfect bij jou!

Een badkamer in aardetinten

Als er iets al jarenlang erg populair is, dan is het wel een badkamer in aardetinten. Waar mensen voorheen dachten dat deze badkamer kleuren eentonig waren, kun je hier in 2022 veel verschillende kanten mee opgaan. Wat dacht je bijvoorbeeld van een badkamer marmer in combinatie met aardetinten?

Badkamer trend tegels: combineren maar!

De tijd van één soort tegel op de wand of vloer is voorbij. De badkamertrends van 2022 staan namelijk in het teken van tegels met elkaar combineren. Dit zorgt niet alleen voor een speelse uitstraling, je creëert hiermee ook nog eens een zeer unieke badkamer. Om ervoor te zorgen dat de badkamer niet té druk wordt, kun je het beste drie verschillende tegels met elkaar combineren. Ga voor twee grote of opvallende tegels en voor één accenttegel. Op deze manier blijven de badkamer kleuren mooi in balans.

Een slimme badkamer

Het kan je eigenlijk niet ontgaan zijn dat technologie blijft innoveren. Zo ook op het gebied van apparatuur voor de badkamer. Van douches die te bedienen zijn via touchscreen tot spiegels met een radiofunctie, er is veel mogelijk. Het ligt er dan ook maar net aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Hoe smart maak jij jouw badkamer?

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Interieur blog

Gerelateerde blogs

De badkamertrends van nu

Benieuwd naar de badkamertrends van 2022? Goed nieuws! Van de populairste badkamer kleuren tot de mooiste tegels, wij hebben de badkamertrends van nu voor je

Marmer tegels

Als er tegenwoordig iets veel gekozen wordt in de badkamer, is het wel een marmer badkamer tegel. Niet geheel zonde reden natuurlijk, want deze tegels