Ben je een onderneming gestart? Of heb je al jarenlang ervaring in de business? Met nieuwe kantoor ramen zorg je voor een frisse, nieuwe look en een moderne inrichting. Een echte eye-catcher dus! In deze blog vind je 4 opvallende ideeën voor kantoor ramen!

  1. Industriële kantoor ramen

De industriële look wordt al iets meer dan 2 jaar nog beschouwd als een trend. Industriële ramen zijn namelijk echt een eye-catcher, want zowel binnen als buiten zien ze er prachtig uit en kun je ze ook mooi combineren met het interieur binnen het kantoorpand.

2. Boogramen

Boogramen hebben een moderne, maar een warme uitstraling. Over het algemeen zijn boogramen vrij uniek en zien we ze nog niet zo vaak terugkomen, zowel voor woningen als kantoor ramen. Voor jouw onderneming zou het dus echt een eye-catcher zijn!

3. Moderne vergaderruimtes/tussenwanden

Vergaderingen kunnen soms langdradig en saai zijn en zelfs demotiverend zijn als je voor 2 uur lang in een gesloten ruimte zit. Een glazen ruimte waar de vergaderingen kunnen worden gehouden zorgt voor een frisse, moderne uitstraling binnen het pand en kan het ook motiverend zijn voor medewerkers om vergaderingen bij te wonen dan in een opgesloten ruimte. Een glazen vergaderruimte zet ook gelijk een statement. Zo is het makkelijk om te zien of de ruimte vrij is of niet als je het zelf wilt gebruiken.

4. Glazen tussenwanden

Glazen tussenwanden kunnen de ruimtes groter laten lijken. Om het nog speels te maken kun je ook quotes op de glazen laten zetten, zoals in de afbeelding bijvoorbeeld.

Leave a comment