Als je aan een vaas denkt, denk je aan bloemen. “Vazen zijn voor planten bedoeld wordt er wel vaak gezegd”. Maar dit is totaal niet het geval! Vazen zijn er in veel verschillende vormen en maten en kunnen voor enorm veel andere dingen gebruikt worden, wij laten je zien hoe!

Vaas als decoratie

In een vaas hoeven niet altijd bloemetjes te komen, soms is de vaas zelf het oogpunt. Plaats de vaas op een plekje waar de vaas nog meer opvalt zodat het een eyecatcher wordt!

Kunst vazen - Ventrio - Woonblog - Interieublog

Je kunt de vaas ook op een plek plaatsen die normaal niet zo veel aandacht krijgt. Zo krijgt de vaas genoeg aandacht zonder dat het om aandacht schreeuwt.

Een vaas om wat in te doen

Kunst vazen - Ventrio - Woonblog - Interieublog

Zoals eerder gezegd is, is een vaas niet alleen voor een bos bloemen. Er zijn komvazen die je voor van alles kunt gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld je sleutels erin kwijt, of de vaas gebruiken om je sieraden in op te bergen!

Zo zie je maar, een vaas is niet alleen voor een bos bloemen! Je kunt de vaas dus voor van alles en nog wat gebruiken, waardoor er altijd ruimte blijft voor een extra vaasje.

 

Kunst vazen - Ventrio - Woonblog - Interieublog

Leave a comment