De wereld van kantoren is de afgelopen jaren sterk ontwikkeld. Waar wij voorheen vooral saaie en grauwe kantoren kenden is er nu een breed aanbod van uiteenlopende kantoren. Veel werk dat wij tegenwoordig doen gebeurt namelijk vanachter een computerscherm op kantoor. Ontelbare bedrijven, van gerenommeerde ondernemingen tot start-ups zijn in het bezit van een kantoorruimte. Naast veel werkruimte, resulteert dit natuurlijk ook in een grote diversiteit aan inrichtingen en designs. Benieuwd wat de modernste en meest trendy kantoren van vandaag zijn? Wij zetten de hipste hier op een rijtje.

Industrieel modern

De Lichttoren Eindhoven is een groot historisch pand. Van binnen merk je hier echter helemaal niets van, want achter de monumentale buitenkant schuild een volledig gerenoveerd interieur.  Van binnen is het licht, strak, industrieel en modern. Er wordt veel gebruik gemaakt van wit, in combinatie met zwart en andere kleuren. Dit zorgt voor een moderne en klinische look. Daarnaast is het kantoor van alle gemakken voorzien.

Er een diverse flexibele en comfortabele werkplekken, speciale ruimtes om te bellen en smaakvolle (informele) vergaderruimtes. Verder biedt de representatieve conferentieruimte een prachtig uitzicht over Eindhoven. Het complex is gelegen in het stadscentrum.

Al met al is behoort dit veelzijdige kantoor tot het lijstje hipste kantoren van Nederland.

Kantoor 4

Huiselijk warm en industrieel modern

Op een mooie locatie in Utrecht bevindt zich één van de hipste kantoren van Nederland. De looks zijn totaal anders dan zijn voorganger in Eindhoven. Dit betekent echter niet dat het minder mooi is. Verschillende gekleurde zithoeken, cactussen en andere planten in combinatie met stalen buizen en lampen zorgen voor een moderne en industriële look met een historisch randje.

De grote ramen bieden veel lichtinval en zorgen voor aangenaam heldere ruimtes. Het kantoor is bedoeld voor kleinere bedrijven, start-ups en freelancers. Zelfstandigen en creatievelingen kunnen hier ook heerlijk werken. Kortom, dit originele kantoor behoort zeker in het rijtje thuis.

Kantoor 3

Urban industrieel

Het volgende hippe kantoor is gevestigd in het Coworking Amsterdam Bridge Building. Dit urban, moderne en industriële kantoor bevindt zich in Amsterdam West. Voor het interieur van het kantoor is voornamelijk gebruik gemaakt van de kleur zwart met een houten afwerking en hier en daar een opvallende groene plant. Bovenin is een mooie industriële bar te vinden met een prachtig uitzicht over Amsterdam. Verder vind je er conferentiezalen, privé kantoren, een inspiratieruimte, een tafelvoetbaltafel en nog veel meer.

Het zal je dan ook niet verbazen dat deze plek uitermate geschikt is voor de creatieve en digitale ondernemers scene in Amsterdam. Het is een ontmoetingsplek waar verschillende mensen samenwerken en inspireren. Met de inrichting en de insteek van het kantoor behoort deze zonder twijfel in dit rijtje van hippe kantoren.

Kantoor 2

Historisch pand met invloeden van Mosuo

Op een prachtlocatie in het centrum van Amsterdam staat dit hippe kantoor. Net buiten de grachtengordel, vlakbij het Leidseplein, vind je dit ruime, moderne kantoor. Door het hoge plafond, grote pilaren en marmeren vloer heeft het kantoor een haast koninklijke uitstraling. De tradities en stijl van de Mosuo zijn als inspiratiebron gebruikt voor het interieur van dit unieke kantoor.  Daarnaast veel gebruik gemaakt van opvallende kleuren. Deze sluiten goed aan op de rest van het gebouw. De moderne en imponerende bar met marmeren afwerking maakt het af.

Het kantoor is te huur voor zolang je zelf wil en van alle gemakken voorzien. Dit, gecombineerd met de prachtige afwerking, zorgt ervoor dat dit een waardige plaats heeft in dit rijtje hippe kantoren.

Kantoor 5

Modern circulair en kleurrijk

Het laatste kantoor is misschien wel één van de hipste en modernste gebouw ter wereld! Om te beginnen is dit kantoor in Amsterdam een van de duurzaamste gebouwen ter wereld. Je leest het goed, dit gebouw staat in onze eigen hoofdstad. Bij de bouw zijn duurzaamheid en circulariteit van groot belang geweest. Daarnaast kan iedereen die hier aan het werk is het klimaat van zijn eigen werkplek regelen met een speciale app.

Het interieur is voornamelijk wit, met houten en zwarte afwerking. Verspreid in het gebouw vind je veel groene planten, waardoor het ook een duurzame uitstraling heeft. Ondernemers ontmoeten elkaar via informele ontmoetingen in gezamenlijke ruimtes en inspireren elkaar. Daarnaast is The Edge, zoals dit kantoor het, voorzien van een nieuwe fitnessruimte, showrooms en vinden er verschillende evenementen plaats.

Leave a comment