De mogelijkheid om te werken van over de hele wereld is het ultieme gevoel van vrijheid voor veel mensen. Waar dit vroeger vaak een droom was en bleef, is het tegenwoordig steeds normaler. De wereld ligt aan onze voeten en grenzen vervagen. “Global working” is werken van over de hele wereld en niet plaatsgebonden zijn. Dit kan je doen tijdens bijvoorbeeld een vette wereldreis of je blijft voor langere tijd op dezelfde plek. Veel mensen kiezen ervoor om in een co-working space aan de slag te gaan, maar een mobiel kantoor is ook mogelijk. Zo heb je nagenoeg geen afleiding van anderen en kan je volle focus leggen op jouw werk. Ventrio vertelt je alles over de voordelen van een mobiel kantoor.

De ultieme vrijheid: werken van over de hele wereld

Zoals gezegd werken steeds meer mensen van over de hele wereld, ondanks dat hun doelgroep geheel ergens anders is. Met een mobiel kantoor kan je overal ter wereld plaats nemen in je eigen ruimte waar je jouw creativiteit de vrije loop kan laten. Met de meeste vette uitzichten en omringd door inspirerende mensen. Of je nu in de online coaching zit, een webshop hebt of kennis in de vorm van cursussen verkoopt, je bent niet meer gebonden aan je vaste kantoor of werkruimte. Volgende maand in Thailand aan de slag? Een mobiel kantoor maakt het mogelijk. Bevalt het er niet en wil je liever door naar Zuid-Afrika? Deze vrijheid heb je tegenwoordig helemaal zelf in de hand.

Meer inspiratie en hogere creativiteit door een mobiel kantoor

Met een mobiel kantoor heb je de kans om overal ter wereld aan de slag te gaan. Dit zorgt er onder meer voor dat je flinke inspiratie kan opdoen en nieuwe, creatieve ideeën krijgt. Dit helpt je niet alleen persoonlijk, maar zorgt er ook voor dat je jouw business kan blijven verbeteren. Je kan je klanten dus nog beter van dienst zijn. Op die manier kan een mobiel kantoor bijdragen aan een gelukkiger en geïnspireerder leven.

De kans de wereld te ontdekken

Door te werken vanuit een mobiel kantoor heb je de ultieme kans om de wereld te ontdekken. Op jouw voorwaarden. Niet meer in de beperkte tijd van een sabbatical, maar wanneer jij wil en op jouw gemak. Die vette roadtrip door de VS? Neem er een halfjaar of jaar voor en ontdek elke uithoek. Spaans leren in Zuid-Amerika? Woon gedurende twee jaar in Argentinië, Colombia, Chili of Uruguay en leer niet enkel de taal maar ook de cultuur. Met een mobiel kantoor is dit niet langer een droom of ultiem doel, maar pure werkelijkheid.

Een mobiel kantoor is het middel dat vele dromen kan waarmaken. Overal ter wereld kan je jouw laptop openklappen en werken aan je business terwijl je geniet van al het moois dat onze wereld te bieden heeft. Met een mobiel kantoor leef je niet langer in beperkingen, maar volledig op jouw voorwaarden.

Leave a comment