Zijn nare luchtjes in je huis, zoals rook-, schimmel- of een kookgeur herkenbaar voor jou? Vind onderstaand de oplossingen tegen nare geurtjes:

 

Rookgeur

Stiekem met vrienden thuis gerookt. Maar mogen je ouders of huisgenoten er absoluut niet achter komen? Of heb je thuis een feestje gehad en de dag erna stinkt je hele huis naar een sigarettenlucht? Vooral voor de niet-rokers is de rookgeur in huis geen pretje, maar hoe verwijder je rooklucht uit je huis? Wij krijgen de gouden tip binnen van één van onze lezers: gebruik geurverwijderaar PowAir. Al verschilt het wel per ruimte welk product van PowAir geschikt is. Zo is de PowAir Block geschikt voor het verwijderen van rooklucht in de kleinere ruimtes. De PowAir Gel en PowAir spray zijn geschikt voor het verwijderen van de nare rooklucht in de middelgrote ruimtes. En mocht je denken dat dat niet voldoende is, dan is er altijd nog de PowAir Penetrator die doordringt tot het diepste van de rookgeur.

 

Hondengeur

Bij ieder hondenbaasje komt het wel eens voor dat het huis niet fris ruikt. Is je hond bijvoorbeeld wat ouder? Dan ruikt hij niet altijd meer zo fris. Het kan ook voorkomen dat je hond in de sloot springt of in de modder speelt. In je auto of huis komen dan vervelende hondengeurtjes voor. Niet alleen voor rookgeurtjes biedt PowAir een uitkomst. Ook voor hondengeurtjes is PowAir ideaal. Evenals met het verwijderen van de rooklucht bieden de PowAir Block, de PowAir gel, de PowAir spray en de PowAir Penetrator de oplossing.

Schimmelgeur

Een ander vervelende luchtje is schimmelgeur. Schimmelgeur komt vaak voor door de slechte ventilatie of door een lekkage in huis. Schimmelgeur ruikt muf. Zelfs nadat de schimmel is verwijderd kan de geur blijven hangen in jouw huis. Met PowAir haal je de oplossing voor de schimmelgeur in huis. Schimmelgeur is dan ook supersnel weg wanneer je de PowAir Block, de PowAir gel, de PowAir spray of de PowAir Penetrator gebruikt.

Kookgeur

Wat is eten lekker! Maar die kookgeur achteraf….  Kookgeur verwijderen is een lastige opgave. Vooral als er met veel specerijen wordt gekookt. Zonder goede ventilatie kan dit in je meubels, tapijt en zelfs in je behang trekken. Bij het gebruik van PowAir is de vervelende kookgeur na een halfuurtje weg. Ideaal!

 

Nogmaals een overzicht van de te gebruiken PowAir producten:

  • Kleine ruimtes: De PowAir Block
  • Middelgrote ruimtes: PowAir Gel, PowAir Spray
  • Grote ruimtes: PowAir Penetrator

Voor elke stinkende situatie een frisse oplossing. Wij zijn fan van PowAir! Heb jij nog andere tips om nare luchtjes in huis te laten verdwijnen? Laat je tips hieronder in een reactie achter!

Leave a comment