De show stelen met een eigentijdse keuken

Wil jij de show stelen met een nieuwe en eigentijdse keuken of de keuken een nieuwe look geven? Kies dan voor een praktische, stijlvolle en trendy keuken of nieuwe keukenbladen. Een nieuw keukenblok aanschaffen is verstandig als jouw bestaande keuken verouderd is. Maar ook als je een nieuwbouwwoning betrekt of zelf een nieuwe woning hebt laten bouwen, is een nieuwe, comfortabele keuken plaatsen een optie (of vereiste). Natuurlijk kies je op zulke momenten voor moderne, trendy keukens die alles hebben wat een keuken nodig heeft: praktisch gemak, comfort, een luxueuze uitstraling en het liefst ook een eerlijke en aantrekkelijke prijsstelling. Om je te helpen een goede keuze te maken, staan hieronder de 4 grootste keukentrends 2019 vermeld. Laat je inspireren door onze keukentrends 2019 en kies welbewust voor een praktische, fraaie én duurzame keuken.

  1. Kies voor dunne bladen in de keuken

Dunne keukenbladen behoren tot de populairste keukentrends 2019. Een dunne toplaag op de keukenblokken plaatsen heeft enkele voordelen. Zo zien dunne keukenbladen – variërend van zo’n 3 mm tot 10 mm – er luxueus en stijlvol uit. Ze geven de keukenruimte en strak en modern design. Verder zijn dunne bladen in de keuken zeer sterk en bieden ze veel gebruiksgemak. Ten slotte is er veel keuze, bijvoorbeeld uit rvs, laminaat of keramiek. Voor elk wat wils dus!

  1. Lange, smalle koelkasten

Trendy zijn dit jaar ook keukens met hoge, smalle koelkasten. Hoge en dunne koelkasten geven de keukenruimte een majestueuze uitstraling en zien er lekker eigentijds – sterker nog: tijdloos – uit. Verder bieden ze veel ruimte: je kunt veel spullen in de diept en hoogte kwijt, in plaats van in de breedte. Hierdoor houd je mer keukenblad over.

  1. Inductieplaten in plaats van gasfornuizen

Koken doe je vandaag de dag niet meer op gasfornuizen, maar op inductieplaten. Niet alleen is dit een milieuvriendelijke en duurzame manier van koken. Ook kun je op inductieplaten snel pannen met inhoud op de goede temperatuur brengen.

  1. Veelkleurige keukens

Keukens in allerlei spannende en uitdagende kleuren zijn ook trendy. Eigenlijk mag qua kleuren tegenwoordig alles. Houd je van uitdagend en stoer, kies dan voor veelkleurige tegels of schilder jouw keukenkastjes in meerdere felle kleuren. Of kies voor een tijdloos contrast door jouw keuken in zwart en wit – of wit, zwart en grijstinten – af te werken. Je ziet: de keuken een nieuwe look geven hoeft echt niet ingewikkeld te zijn!

Leave a comment