Je loopt je garage in en ziet een betonnen vloer liggen, typisch iets voor de garage zou je denken. Maar niets is minder waar. De betonnen vloer is niet alleen meer te vinden in de garage. Het is nu een trend voor in je interieur! Vele schrikken hiervan en denken dat een betonlook zal zorgen voor een kille sfeer in het huis.

Bentonvloer

Dit is echter niet het geval! Een betonlook is gemakkelijk te combineren naar ieders smaak. In deze blog lees je hoe je een betonlook kunt combineren zonder een ongezellige sfeer te creëren!

Combineren voor een stoere look

Houd jij van een stoer interieur? Met een betonlook creëer je dit gemakkelijk. Een betonnen vloer of muur is in verschillende kleuren te verkrijgen.

Denk bijvoorbeeld aan grijs, wit of zwart. Voor een stoere look is een donkerdere kleur geschikter. Dit kun je combineren met (onbewerkt) hout. Voor een wat stoerdere look is onbewerkt hout het mooist. Dit kan bijvoorbeeld heel goed als eettafel. Staal werkt ook goed. Je kunt een kast van staal neerzetten of een industriële stalen deur plaatsen. Dit is een echte eyecatcher!

Bentonvloer

Om meer sfeer te creëren, zijn planten de uitkomt bij de betonlook!. Orchideeën passen wat minder goed bij een stoer interieur. Maar cactussen en vetplantjes zijn ideaal! Het ziet er stoer uit en het geeft ook nog eens een warmere uitstraling.

Bentonvloer

Combineren voor een zachtere look

Is een stoer interieur niets voor jou, maar vind je een betonlook wel erg mooi? Dit is helemaal geen probleem! Je kunt een betonlook ook combineren, zodat je een klassiek en zacht interieur krijgt! Voor een wat klassieker interieur past een witte of licht grijze betonkleur het best. Bij een klassiek interieur kies je robuuste, witte en gestoffeerde meubelen.

Bentonvloer

Bentonvloer

Leg in je huiskamer een tapijtje neer en het ziet er al gelijk een stuk knusser uit!
Ook een klassiek interieur heeft wat groen nodig. Kies voor een zamioculcas of een dieffenbachia. Hiermee zorg je voor een exotisch gevoel met een hoop sfeer!

Betonlook

Ben jij ook helemaal weg van de betonlook en wil jij dit zelf ook in je eigen interieur? Dat kan je nu op veel verschillende manieren doen. Zo heb je bijvoorbeeld betonlook verf en betonlook behang. Dit is goedkoper, maar het ziet er wel minder mooi uit.

Bentonvloer

 

Bij echt beton stucwerk komt er een coating overheen, waardoor deze er altijd mooi uit zal zien. Bovendien is een stucwerk waterdicht en heel gemakkelijk schoon te maken! (scheelt jou of je vriendin een hoop schrobwerk)! Stucwerk plaatsen is wellicht een tikkie duurder, maar je zult er zeker een stuk langer van kunnen genieten. Denk jij nu: “Ja, dit wil ik ook!” en ben je klaar voor een nieuwe start met een nieuw industrieel interieur? Klik dan hier om voor een scherpe prijs je betonvloer te laten plaatsen door professionals!

Bentonvloer

Leave a comment